Alhamdulillah pujaan hati makan berkali-kali. beberapa pengajaran setelah kek siap:-
1. kalau ikhlas kongsi ilmu, insyaAllah keberkatan bertambah. TQ http://e-nalovelykitchen.blogspot . alhamdulillah kek menjadi berdasarkan resepi yg dikongsi.
2. manusia nih mmg dijadikan untuk berhubung antara satu sama lain. tak boleh hidup sorang2. TQ buat niza di atas support yg bersungguh supaya cuba gak buat kek, hihiiih. Tq juga untuk chor utk dekorasi aising kek nih hihihih, walau apa pun rupanya, yg penting ikhlas nak berkongsi pengalaman (rupanya chor penah keje di kilang buat roti/kek dulu, hish memcm keje rupanya chor penah buat).
3. lain kali kalo nak buat lagi kena bakar dalam 2 bekas berasingan supaya takyah nak potong tgh kek. krim keju di antara kek pun patut letak lebih sket.
lupa plak nak amik gambar seketul kek yg siap sebelum dipotong sbb excited sgt nak mkn, boleh?
6 comments:
Hehe! Imah da mkn da kaklong. boleh mintak resipi da ni. hehe.
fuyyo..cam best je kek k nana buat..nnti nk suh k nana buat lagi la..hehehe
amboi... x anto pon kat sini sket... teringin gak nak mkn kek air tangan engineer nie.. :)
sudah lama tak bfast kat rumah ko.
aku nak request baldu merah nanti boleh? hehe
imah : resepi kat url tuh.
jihah : cam best je...apa-apa pun kena rasa sendiri lah. bgtau jer bila nak dtg. cheh... :)
ony: mana boleh antar, jauh sgt beza yg angah/maklang buat. i kan baru nak blaja.
mira: boleh aja tp bila nya? masing2 cam makin sibuk jer skang kan.
link baru..
http://www.rosnajihahahmad.blogspot.com
Post a Comment